Om mig

Mit navn er Lone og jeg står bag Kreative Ideer. Jeg er uddannet modelkonstruktør og har over 10 års erfaring fra beklædningsbranchen. Privat er jeg gift og har 2 børn med min mand. Jeg har siden jeg var barn haft en stor skabertrang og eksperimenteret med mange kreative ting, men omdrejningspunktet har i alle årene primært været garn. Jeg sætter en stor ære i at levere lækkert garn i smukke farver, og håber min begejstring vil smitte af på jer.

Hvem er bag

Kreative ideer

Kreative-ideer er en online virksomhed beliggende i Herning. I webshoppen finder du bland andet håndfarvet garn fra eget mikro farveri og strikke/hækle opskrifter af eget design.

Bag kreative-ideer at står Lone S. Lykke, uddannet modelkonstruktør med over 10 års erfaring fra beklædningsbranchen.

Helt fra barnsben har jeg haft en stor passion for kreativ udfoldelse, og specielt haft en stor forkærlighed til lækkert garn, samt alt det kunne bruges til. Min mormor lærte mig at strikke som barn, og siden da har jeg være afhængig af den måde strik og hækling kan tilfredsstille min skabertrang, og kan give en ro i en til tider hektisk hverdag.

I 2018 startede jeg instagram profilen og websiden Kreative Ideer, med henblik på at vise kreative ideer af forskellig slags, men hurtigt blev fokusset rettet mod strik og hækling, hvor min største passion ligger. Løbende er der blevet udviklet opskrifter til websiden, og i 2019 blev der oprettet en webshop, for at gøre det nemmere for brugeren af købe og få leveret opskrifterne.

I foråret 2020 begyndte jeg at eksperimentere med at håndfarve mit egen garn, og jeg blev virkelig grebet af processen. Snart farvede jeg mere garn, end jeg og min familie kunne nå at bruge. I forbindelse med en opdatering af websidens udseende, fik jeg bygget endnu en kategori på, så jeg nu kan glæder andre med det lækre garn i smukke farver.

Garnet bliver farvet i mit mikro farveri, og jeg håndterer selv alle processer fra jeg modtager det ufarvede garn fra min leverandør, til det færdigfarvede garn sendes ud til mine kunder. Garnet farves løbende og i små partier efter egne opskrifter, og alt garn fra kreative-ideer er skabt med stor nysgerrighed og passion for at skabe unikke udtryk.

På websiden vil du finde et udvalg af garn som kan kombineres med de unikke farver, der er præsenteret på siden. Der vil løbende komme nye farver til shoppen, nogle vil fortsætte i det faste sortiment, mens andre vil være limited edition. Limited edition farver bliver skabt, når jeg eksperimenter med nye ideer og teknikker, så disse farver kan ikke altid genskabes.

Følg mig på de

Sociale medier

Instagram

Se mere

Facebook

Se mere