Håndfarvet Merino garn – Valentina

DKK 180,00

Ryd

Valentina på merino på en råhvid bund med speckles af gul, pink, orange, lilla og gammel rosa.

Vær opmærksom på at farven er vist på 100% merino (400 m. pr. 100 gr.)

Yderligere information

Garn type

Merino (400 m. pr. 100 gr.), Merino (500 m. pr. 100 gr.), Merino DK (225 m. pr. 100 gr.), Merino single (366 m. pr. 100 gr.), Merino/Silk, Silk/Mohair Lace, Sock

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

100% mulesing fri:

  • Alt merinould hos Kreative Ideer er 100 % mulesing fri.

Unikke farver:

  • Garnet hos Kreative Ideer er indfarvet i små portioner og al farve er lagt på i hånden. Alle fed er unikke og ikke to fed er helt ens.
  • Husk altid at bestille nok garn til dit projekt, da en senere indfarvning aldrig vil være identisk.
  • Jeg anbefaler at man altid strikker med garn fra 2 fed, da indfarvningen på alle fed er unik og 2 fed bliver aldrig ens, selvom de er farvet sammen.

Superwash:

  • Superwash behandlet garn kan maskinvaskes efter anvisningen og er derfor velegnet til alt stort set al slags strik, som strømper, sweatre/cardigans og baby/børnestrik.

Anbefalet vask:

  • Selvom meget af garnet på Kreative Ideer kan vaskes i maskine, så anbefaler jeg at man håndvasker sit færdige arbejde og lader det tørre liggende. Vaskemaskiner vasker forskelligt og jeg har desværre set flere tilfælde af at håndstrik er blevet ødelagt ved maskinvask, selvom alle vejledninger var fulgt. Ved at håndvaske, holder garnet sit smukke udseende i længere tid.

Farverne kan afvige en smule:

  • Farverne på din skærm kan afvige en smule fra garnet farve når du modtager det. Dette kan skyldes skærmens farvekalibrering, som er forskellig fra skærm til skærm.

Syrefarve:

  • Syrefarven der bruges hos Kreative Ideer er godkendt til brug i Danmark. Farven indeholder ikke syre, men for at farven binder sig til garnet, skal der tilsættes en ganske mildt syre i processen.

Vandforbrug:

  • Hos Kreative Ideer forsøger vi hele tiden at minimere vandforbruget, når der farves garn. Alt vand genanvendes så meget som muligt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valentina

Håndfarvet Merino garn - Valentina

Tilføj til kurv
Ryd