Ternet ninja

Jeg har  flyttet min opskrift på den hæklede ternet ninja fra min blog og over på min facebookside: https://www.facebook.com/Kreativ.ideer/posts/379694002869859

Jeg har fået en del henvendelser fra hæklere, som var igang med eller havde planer om at lave denne fine lille figur til en de holder af, og derfor er opskriften nu tilgængelig på facebook, hvor du bare skal trykke på linket for at få adgang til en printvenlig version af opskriften, den er ens om det er Den ternet ninja 2 elller Den ternet ninja 1.

Tak til alle der allerede har hæklet ninjaen og som har glædet drenge og piger omkring jer. Bliv endelig ved med at dele billederne af jeres kreationer med mig, det er brændstoffet til min kreamotor.

Da denne figur er designet af Anders Matthesen, vil jeg gøre opmærksom på at det IKKE er tilladt at videresælge den ternede ninja, hverken som opskrift eller figur, da det dermed krænker ophavsrettighederne.

Jeg har været i kontakt med Anders Matthesen og hans manager, og har fået deres accept af at opskriften bliver delt på facebook.

Beskrivelse

Har du også en i husstanden der ønsker sig en ternet ninja, eller vil du bare gerne selv prøve at lave en, så har jeg her lavet mit bud på en hæklet ternet ninja?

Min søn er generelt ret begejstret for ninjaer, og selvom han kun er 4 år og dermed for lille til at se filmen om den ternet ninja, så havde han alligevel hørt om den i børnehaven. Første forespørgsel gik på om han måtte se den ternet ninja, men det må han desværre have til gode, til gengæld kunne jeg, til hans store begejstring, tilbyde ham at jeg kunne forsøge at hækle en terne ninja til ham.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ternet ninja

Ternet ninja