Ufarvet Merino/Silk (300 m. pr. 100 gr.)

DKK 110,00

Fiberindhold: 50% Superwash Merino 50% Silk
Løbelængde: 300 m. / 100 gr.
Anbefalede pinde: 3,5 – 4 mm.
Vaskeanvisning: 30 grader uldvask (håndvask)

Merino/Silk fra Kreative Ideer et garn spundet af 3 tråde. Garnet er spundet ved high twist, hvilket vil sige at de 3 tråde er spundet stramt og giver garnet sig karakteristiske look.

Merino/Silk fra kreative Ideer er et smørblødt og let garn, som er velegnet til sommerstrik, såsom sommertoppe, grundet indholdet af silke.

Grundet garnets blødhed og fiberkombination, føles garnet behageligt når det bæres direkte på huden.

Beskrivelse

100% mulesing fri:

  • Alt merinould hos Kreative Ideer er 100 % mulesing fri.

Unikke farver:

  • Garnet hos Kreative Ideer er indfarvet i små portioner og al farve er lagt på i hånden. Alle fed er unikke og ikke to fed er helt ens.
  • Husk altid at bestille nok garn til dit projekt, da en senere indfarvning aldrig vil være identisk.
  • Jeg anbefaler at man altid strikker med garn fra 2 fed, da indfarvningen på alle fed er unik og 2 fed bliver aldrig ens, selvom de er farvet sammen.

Superwash:

  • Superwash behandlet garn kan maskinvaskes efter anvisningen og er derfor velegnet til alt stort set al slags strik, som strømper, sweatre/cardigans og baby/børnestrik.

Anbefalet vask:

  • Selvom meget af garnet på Kreative Ideer kan vaskes i maskine, så anbefaler jeg at man håndvasker sit færdige arbejde og lader det tørre liggende. Vaskemaskiner vasker forskelligt og jeg har desværre set flere tilfælde af at håndstrik er blevet ødelagt ved maskinvask, selvom alle vejledninger var fulgt. Ved at håndvaske, holder garnet sit smukke udseende i længere tid.

Farverne kan afvige en smule:

  • Farverne på din skærm kan afvige en smule fra garnet farve når du modtager det. Dette kan skyldes skærmens farvekalibrering, som er forskellig fra skærm til skærm.

Syrefarve:

  • Syrefarven der bruges hos Kreative Ideer er godkendt til brug i Danmark. Farven indeholder ikke syre, men for at farven binder sig til garnet, skal der tilsættes en ganske mildt syre i processen.

Vandforbrug:

  • Hos Kreative Ideer forsøger vi hele tiden at minimere vandforbruget, når der farves garn. Alt vand genanvendes så meget som muligt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

merino silk

Ufarvet Merino/Silk (300 m. pr. 100 gr.)

DKK 110,00